19:45

Härryda IF

Referat: Futsal Club Linne - Härryda IF

FC Linne - Härryda IF 0-4.
Vi tar ikväll vår fjärde raka seger i ett fint fotbollsväder på klassiska gröna vallen i Majorna!
Vi börjar matchen piggt och första 15 är riktigt bra från vår sida. Vi gör också under denna perioden 1-0 efter en magisk pass från Kallhed till David som behärskat sätter sitt friläge. Fram till detta hade vi bra kontroll på matchen och förde spelet.
Efter målet hände dock något, vet inte om vi trodde det skulle gå för lätt för vi slutar helt att spela på sättet som vi vill med bollen efter backen, mycket rörelse och energi. Vi låter Linne jobba sig in i matchen och ligger alldeles för långt ifrån i försvarsspelet. Men 1-0 håller sig trots det till halvlek.
I paus pratar vi om att lägga i en växel till, vi är det bättre laget och ska bara vinna denna matchen!
Och det är precis vad vi gör, en klart bättre andra halvlek resulterar i ytterligare tre mål framåt där det år Kallhed som gör det första och matchens andra genom ett skott utifrån där han snappat upp att målvakten är ur position.
3-0 är en väldigt fin omställning där Bako lägger en boll i djupet på David som först snurrar upp sin back och sen målvakten och lägger in bollen i öppet mål.
4-0 kommer efter hörna där Austad får en ruskigt fin träff med vänstern och trycker upp bollen i nättaket.
Matchen blir lite avslagen efter 4-0 och Linne tillåts skapa en del farligt men som vanligt står väggen Eric rätt och gör några fina räddningar!
En go seger i en helt ok match, men vi har helt klart ännu mer att plocka ur av detta fantastiska lag!
Vi gick efter segern upp på en andra plats och med en match mer spelad än ettan och trean som imorgon möter varandra.
Nästa match spelas hemma torsdagen 8/6 19.00 mot Masthugget.
Kom och stötta gubbarna då, det är dom värda!